ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εισαγγελέας ανηλίκων αποφασίζει για την επιμέλεια του παιδιού

Share:

Την «τύχη» του ενός έτους παιδιού του ζευγαριού ερευνά η εισαγγελία ανηλίκων Αθηνών, μετά την ομολογία του 32χρονου ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Κατά πληροφορίες, η δικογραφία, έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών η οποία βάση του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα, δύναται να αναθέσει την επιμέλεια προσωρινά, είτε στους συγγενείς της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του πιλότου στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η σχετική έρευνα, προκειμένου οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες να εξακριβώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και να εκδώσουν αιτιολογημένο πόρισμα, σχετικά με το ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι καταλληλότερο για το μωρό, το οποίο για την ώρα διαμένει στην πατρική κατοικία του πιλότου.

Σημειώνεται ότι το άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα ορίζει ότι σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

«Προστασία εκτός φιλικού διακανονισμού» από την Anytime της INTERAMERICAN

Next Article

Νέα πτώση στη Wall Street με το βλέμμα στα επιτόκια

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες απώλειες από τον Ιανουάριο καταγράφει ο Dow…