ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Ο Κωστής Κατσακιώρης σύμβουλος διοίκησης για sustainability και change management

Share:

Στην ομάδα διοίκησης της Αναπτυξιακής τράπεζας εντάσσεται ο Κωνσταντίνος (Κωστής) Κατσακιώρης, ως σύμβουλος στρατηγικής εταιρικής ευθύνης, βιώσιμης ανάπτυξης, social impact και αριστείας, ενώ ξεκίνησε παράλληλα αναλαμβάνοντας και acting διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού.

Έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, ο κ. Κατσακιώρης έχει δημιουργήσει καινοτόμα και βραβευμένα κοινωνικά προγράμματα ενώ έχει διακριθεί και στο εξωτερικό σαν μέλος επιτροπών και βραβείων για την εταιρική υπευθυνότητα και το κοινωνικό αποτύπωμα.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της προς την βιώσιμη ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα εντάσσει στην ομάδα Διοίκησης ένα από τα πιο γνωστά και ικανά στελέχη της αγοράς τον κ. Κωνσταντίνο (Κωστή) Κατσακιώρη, σύμβουλο στρατηγικής εταιρικής ευθύνης, βιώσιμης ανάπτυξης, social impact και αριστείας.

Ο κ. Κατσακιώρης έχει υπερδεκαετή εμπειρία έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες στην Ελλάδα, δημιουργήσει καινοτόμα και βραβευμένα κοινωνικά προγράμματα ενώ έχει διακριθεί και στο εξωτερικό σαν μέλος επιτροπών και βραβείων για την εταιρική υπευθυνότητα και το κοινωνικό αποτύπωμα.

Συνολικά διαθέτει μια μακρά εμπειρία και στην επικοινωνία, το marketing και την καινοτομία, έχει τιμηθεί από δημόσιους και κρατικούς φορείς, αλλά και από την Γαλλική Δημοκρατία με το παράσημο του Ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα.

Ο κ. Κατσακιώρης θα έχει τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης σε θέματα sustainability και change management, ενώ ξεκίνησε αναλαμβάνοντας παράλληλα και acting Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα αποδεικνύει την δέσμευση της, το όραμα της και την στρατηγική της κατεύθυνση προς την αειφορία, τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα και τον τεχνολογικό μετασχηματισμό.

Η εξωστρέφεια η καινοτομία και η στήριξη του συνόλου των ελληνικών επιχειρήσεων βρίσκονται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής και υπεύθυνη πολιτικής της τράπεζας.»Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Προσωρινή ανάκληση πιστοποίησης της εταιρείας “LA FARM ΑΕ” για το προϊόν “Φέτα ΠΟΠ”

Next Article

Με τράπεζες πάνω από τις 900 το Χρηματιστήριο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στις μετοχές των τραπεζών επικεντρώνονται οι αγοραστές, με τον κλάδο…