Η Κεφαλονιά έγινε θέμα… στο Ιράν: «Περισσότεροι από 1.500 Ισραηλινοί βρίσκονται σε πολιορκία στην Ελλάδα»
Το Crown Iris, έφτασε στο λιμάνι του Αργοστολίου χθες το πρωί 4/11 – Σφοδρές διαμαρτυρίες από τους Κεφαλονίτες
«Εκατοντάδες Ισραηλινοί “πολιορκήθηκαν” στην Κεφαλονιά από φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι του Αργοστολίου», σε ένδειξη υποστήριξης προς τους καταπιεσμένους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας, όπως τονίζει το ιρανικό Nournews.
Σύμφωνα με το σχετικό ιρανικό ρεπορτάζ, χθες 4/11 πραγματοποιήθηκαν διαμαρτυρίες στο λιμάνι της Κεφαλονιάς κατά της άφιξης πλοίου που μετέφερε Ισραηλινούς τουρίστες στο νησί του Ιονίου.
Το Crown Iris, ένα τουριστικό πλοίο κρουαζιέρας το οποίο μετέφερε 1.500 Ισραηλινούς, έφτασε στο λιμάνι του Αργοστολίου χθες το πρωί 4/11 εν μέσω αυξημένης ασφάλειας.
Η Ελληνική Αστυνομία έκλεισε επίσης τους δρόμους που οδηγούσαν στο λιμάνι.
«Οι Έλληνες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι και φώναζαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης», προσθέτει το Nournews.
Παρόμοιες διαμαρτυρίες έλαβαν χώρα για το ίδιο πλοίο την περασμένη εβδομάδα στα λιμάνια της Πάτρας και της Καλαμάτας και νωρίτερα της Κέρκυρας.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




