ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Κουτσούμπας – Εγκληματικές οι κυβερνητικές ευθύνες για την ανυπολόγιστη καταστροφή

Share:

Εγκληματικές χαρακτήρισε τις ευθύνες της κυβέρνησης με αιχμή την ως τώρα διαχείριση της πύρινης λαίλαπας στην Εύβοια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Για ακόμα μια φορά ο γραμματέας του ΚΚΕ που χτες βρέθηκε στην Εύβοια, κάλεσε εκ νέου την κυβέρνηση να αξιοποιήσει με σωστό σχεδιασμό όλα τα διαθέσιμα μέσα την πυρκαγιά της Εύβοιας.

Ο κόσμος έχει αφεθεί αβοήθητος να παλεύει μόνος του στην Εύβοια, επεσήμανε ο κ. Κουτσούμπας τονίζοντας ότι «γεννιούνται πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τις προτεραιότητες του κρατικού σχεδιασμού όταν για άλλες ήσσονος σημασίας πυρκαγιές όπως πχ στο Σούνιο κινητοποιούνται πολλαπλάσιες δυνάμεις».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής:

«Είναι εγκληματικές οι ευθύνες της κυβέρνησης για την ανυπολόγιστη καταστροφή σε όλες τις περιοχές, που πλήττονται από τις πυρκαγιές.

»Ειδικά στην Εύβοια ο κόσμος έχει αφεθεί αβοήθητος να παλεύει μόνος, τα εναέρια και επίγεια μέσα είναι ανεπαρκέστατα και γεννιούνται πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τις προτεραιότητες του κρατικού σχεδιασμού, όταν για άλλες ήσσονος σημασίας πυρκαγιές, όπως παραδείγματος χάριν στο Σούνιο, κινητοποιούνται πολλαπλάσιες δυνάμεις.

»Η κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, να αξιοποιήσει με σωστό σχεδιασμό όλα τα διαθέσιμα μέσα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην Εύβοια, που εξακολουθεί να καταστρέφει μια τεράστια περιοχή.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πύρινη κόλαση στην Εύβοια – Στις φλόγες χωριά κοντά στην Ισταία

Next Article

Φωτιά τώρα στην Ανατολική Μάνη: Μάχη για να κρατήσουν τις φλόγες μακριά από το Γύθειο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Φωτιά τώρα στην Ανατολική Μάνη: Μάχη για να κρατήσουν τις…