ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Μετρό: Κανονικά τα δρομολόγια την Τρίτη -Ανεστάλη η στάση εργασίας

Share:

Κανονικά θα πραγματοποιούνται αύριο, Τρίτη, τα δρομολόγια του μετρό.

Η ΣΤΑΣΥ, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως την Τρίτη 14/06/2022 η κυκλοφορία στο δίκτυο του Μετρό θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μετά την αναστολή στάσης εργασίας, που είχε προκηρύξει σωματείο εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι τη στάση εργασίας είχε εξαγγείλει το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό (ΣΗΑΜ), διεκδικώντας «την υπογραφή δίκαιης Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας η οποία θα ανταποκρίνεται στις αντίξοες συνθήκες της ειδικότητας των Ηλεκτροδηγών και τον πληθωρισμό».

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση της ΣΗΑΜ μεταξύ άλλων αναφερόταν:

«Μετά το πέρας, (πέραν του) εύλογου χρονικού διαστήματος (τριών χρόνων), από την υπογραφή το 2019, “παράτασης” της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του 2016, θεωρούμε πως οι επιβάτες του Μετρό θα κατανοήσουν ότι έχουμε εξαντλήσει με το παραπάνω τα περιθώρια της υπομονής. Αναλογιζόμενοι άπαντες, τον αέναο αγώνα που καταβάλαμε οι ηλεκτροδηγοί, την δύσκολη περίοδο της Πανδημίας, κρατώντας όρθια τη σταθερή τροχιά, πλήρως αποδεκατισμένοι από προσωπικό, απόρροια των ερασιτεχνισμών των προηγούμενων Διοικήσεων της ΣΤΑ.ΣΥ δικαιούμαστε να μιλάμε για υπομονή στα όρια αυτής των «γαϊδουριών». Το ποτήρι όμως ξεχείλισε!!! Δεν μας ικανοποιεί να αναμένουμε εις το διηνεκές το κάλεσμα από το ΥΜΕ προκειμένου να λάβουμε τις απαντήσεις στα αιτήματα που έχουμε θέσει. Καλούμε το αρμόδιο Υπουργείο και τη νέα Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ, να δώσει τέλος στην ομηρία μας και αναγνωρίσει έμπρακτα τις προσπάθειες, της κατά τα άλλα “ειδικότητας αιχμής”».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αγίου Πνεύματος: Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά – Το ωράριο των σούπερ μάρκετ

Next Article

Leon Avigad (Brown Hotels): Η Ελλάδα πόλος έλξης για Ισραηλινούς επενδυτές

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
  “Η πολύ ισχυρή τουριστική ζήτηση της Ελλάδας, η οποία…