ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ν. Παναγιώτοπουλος από Κύπρο: Οι πληγές παραμένουν ανοιχτές

Share:

«Στις 20 Ιουλίου 1974 ο “Αττίλας” εισέβαλλε στην Κύπρο. Η τουρκική εισβολή χαρακτηρίστηκε από εν ψυχρώ δολοφονίες αμάχων από την Κερύνεια μέχρι και τη Λευκωσία. Σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πληγές παραμένουν ανοιχτές. Θυμόμαστε… Δεν ξεχνούμε και τιμούμε τους ήρωες», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος, για την επέτειο των 47 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στην Κύπρο και κατέθεσε ένα λουλούδι στη μνήμη του συντοπίτη του, έφεδρου ανθυπολοχαγού Δημητρίου Τσαμκιράνη, από τις Ελευθερές Παγγαίου, που έχασε τη ζωή του στις 22 Ιουλίου του 1974, στα τραγικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής.


Μήνυμα Δένδια

Μήνυμα για τα 47 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«”Ἐς γῆν ἐναλίαν Κύπρον, οὗ μ’ ἐθέσπισεν οἰκεῖν Ἀπόλλων” (Ευριπίδη, Ελένη). Στη μνήμη των υπερασπιστών της Ελευθερίας της Κύπρου», ανέφερε ο κ. Δένδιας.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Ανακοίνωση για Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης

Next Article

Κάτι… κινείται πάλι στο Χρηματιστήριο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με ηπιότερες συναλλαγές έναντι του χθεσινού sell off, ο Γενικός…