Οι Ρώσοι απέκλεισαν την ουκρανική εφοδιαστική αλυσίδα σε Pokrovsk – Myrnohrad σε απόσταση 50 χλμ
Ένας διοικητής ουκρανικού τάγματος πυροβολικού που επιχειρεί στην κατεύθυνση του Pokrovsk ανέφερε στις 5 Δεκεμβρίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν drones σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσουν ουκρανικά GLOCS σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων από το Pokrovsk
Οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να μπλοκάρουν πλήρως την ουκρανική εφοδιαστική αλυσίδα σε τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο προς την κατεύθυνση του Pokrovsk – Myrnohrad χρησιμοποιώντας drones για να επιτύχουν αποτελέσματα αεροπορικής αναχαίτισης (BAI) στο πεδίο της μάχης.
Ένας διοικητής ουκρανικού τάγματος πυροβολικού που επιχειρεί στην κατεύθυνση του Pokrovsk ανέφερε στις 5 Δεκεμβρίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν drones σε μια προσπάθεια να αναχαιτίσουν ουκρανικά GLOCS σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων από το Pokrovsk.
Ο εξελισσόμενος σχεδιασμός της εκστρατείας της Ρωσίας βασίζεται στην επίτευξη μερικής αεροπορικής αναχαίτισης (BAI) στο πεδίο της μάχης εναντίον της ουκρανικής εφοδιαστικής σε επιχειρησιακό βάθος (περίπου 25 έως 100 χιλιόμετρα) για αρκετούς μήνες, ώστε να υποβαθμιστούν οι ουκρανικές αμυντικές ικανότητες, έτσι ώστε οι ρωσικές δυνάμεις να μπορούν να προχωρήσουν πιο εύκολα εναντίον υποβαθμισμένων ουκρανικών δυνάμεων.
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αφιερώσει επίλεκτες μονάδες drones, όπως το Κέντρο Προηγμένων Μη Επανδρωμένων Τεχνολογιών Rubikon, για να χτυπήσουν την ουκρανική εφοδιαστική αλυσίδα και τους χειριστές drones σε επιχειρησιακά βάθη.
Μια επιτυχημένη ρωσική εκστρατεία BAI σε ακτίνα 50 χιλιομέτρων από το Pokrovsk θα επηρέαζε επίσης την ουκρανική εφοδιαστική αλυσίδα στις κατευθύνσεις Kramatorsk, Kostyantynivka και πιθανότατα θα επέτρεπε ταχύτερες ρωσικές προελάσεις, ειδικά εάν οι ρωσικές δυνάμεις κατάφερναν να αναπαράγουν τις επιτυχίες της εκστρατείας σε άλλες περιοχές της πρώτης γραμμής.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




