Ο Lavrov επικοινώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του τις εξελίξεις στο Ουκρανικό

Οι επικεφαλής των υπουργείων εξωτερικών αντάλλαξαν απόψεις για τα αποτελέσματα της ρωσο-αμερικανικής συνόδου στην Αλάσκα στις 15 Αυγούστου», ανέφερε το ρωσικό ΥΠΕΞ
Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Sergey Lavrov συζήτησε τα αποτελέσματα της ρωσο-αμερικανικής συνόδου στην Αλάσκα με τον Τούρκο ομόλογό του Hakan Fidan, σύμφωνα με δήλωση του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών την Κυριακή 16 Αυγούστου 2025.
«Οι επικεφαλής των υπουργείων εξωτερικών αντάλλαξαν απόψεις για τα αποτελέσματα της ρωσο-αμερικανικής συνόδου στην Αλάσκα στις 15 Αυγούστου», ανέφερε το υπουργείο.
Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών πρόσθεσε ότι οι πλευρές συζήτησαν επίσης το πρόγραμμα των επικείμενων διμερών επαφών.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.