ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Πειθαρχικός έλεγχος για 10 τρανταχτές περιπτώσεις ταλαιπωρίας ασφαλισμένων από τον ΕΦΚΑ

Share:

Πειθαρχικό έλεγχο για δέκα περιπτώσεις «Οδύσσειας» ασφαλισμένων από υπηρεσίες του ΕΦΚΑ που παραπέμπουν η μία στην άλλη, δεν ανταποκρίνονται επί
μήνες ή και χρόνια σε αιτήματα ασφαλισμένων, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

«Αποφάσισα να στείλω 10 περιπτώσεις ακραίας ταλαιπωρίας πολιτών από υπηρεσίες του ΕΦΚΑ για πειθαρχικό έλεγχο. Δεν μένω σ’ αυτό. Πάμε σε άμεση
αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου, αλλά παράλληλα και σε επέκταση των ψηφιακών συναλλαγών με τον ΕΦΚΑ. Επειδή ο ΕΦΚΑ κάνει κοινωνική πολιτική, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεσποτικές συμπεριφορές υπαλλήλων δεν γίνονται ανεκτές! Πλήττουν μεταξύ άλλων και την εικόνα όλων των ευσυνείδητων υπαλλήλων του ΕΦΚΑ που κάνουν καλά τη δουλειά τους» τονίζει ο Κωστής Χατζηδάκης. Και προειδοποιεί: «Γι’ αυτό αν χρειαστεί θα προχωρήσω και σε άλλους πειθαρχικούς ελέγχους».

Οι περιπτώσεις αφορούν μεταξύ άλλων αδυναμία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, μη απάντηση σε επιστολές και e-mails, αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έκδοση σύνταξης αναπηρίας, καθυστέρηση στη σύσταση επιτροπών ΚΕΠΑ και αδυναμία κλεισίματος ηλεκτρονικού ραντεβού.

Δείτε αναλυτικά τις 10 περιπτώσεις



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Στο “στόχαστρο” της Κομισιόν οι τεχνολογίες διαδικτυακής διαφήμισης

Next Article

«Νηνεμία» στη Wall Street μετά το ράλι

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Επιφυλακτικότητα επικρατεί στην αμερικανική αγορά, μετά τα ισχυρά χθεσινά κέρδη.…