Πλήρης διάλυση – Το ένα τρίτο του Κιέβου έμεινε χωρίς θέρμανση

Πλήρης διάλυση - Το ένα τρίτο του Κιέβου έμεινε χωρίς θέρμανση

Σχεδόν το ένα τρίτο του Κιέβου είναι χωρίς θέρμανση λόγω των ρωσικών επιθέσεων, σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Vitali Klitschko

Σχεδόν το ένα τρίτο του Κιέβου βρίσκεται χωρίς θέρμανση, ανέφερε ο Δήμαρχος Vitali Klitschko στο Telegram.
«Σχεδόν το ένα τρίτο της πρωτεύουσας αυτή τη στιγμή είναι χωρίς θέρμανση. Υπάρχει έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος σε ορισμένες περιοχές της αριστερής όχθης», έγραψε ο Klitschko.
Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι ειδικοί εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και της τροφοδοσίας θέρμανσης.
Νωρίτερα είχαν εμφανιστεί αναφορές για πιθανές ζημιές σε εργοστάσιο συνδυασμένης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας (CHP) στο Κίεβο εξαιτίας εκρήξεων. Συγκεκριμένα, επηρεάστηκε το CHP-5.
Τη νύχτα της 27ης Δεκεμβρίου, ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στο Κίεβο και τη γύρω περιοχή.
Βίντεο από το σημείο δείχνουν έναν φλεγόμενο «μανιτάρι» πάνω από την ουκρανική πρωτεύουσα, υποδεικνύοντας την έκταση της καταστροφής.

www.bankingnews.gr



Source link

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων