ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ποιες εφορίες δεν θα διενεργούν συναλλαγές λόγω συγχωνεύσεων

Share:

Με διαλείμματα θα διεξάγονται οι συναλλαγές του κοινού σε μεγάλες εφορίεςτων Αθηνών έως το τέλος Οκτωβρίου, λόγω συγχωνεύσεων στις οποίες προχωρεί ηΑνεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων(ΑΑΔΕ).

Η απόφαση για τη συγχώνευση των εφοριών εντάσσεται στο πλαίσιο προσπαθειών για πιο αποτελεσματική λειτουργία, αλλά και εξοικονόμηση δαπανών και ανθρώπινου δυναμικού για την υποστήριξη άλλων ελεγκτικών υπηρεσιών της.

Στη βάση αυτή η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε σήμερα τα διαστήματα κατά τα οποία οι εν λόγω ΔΟΥ της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστές λόγω των εργασιών συγχώνευσης.

Συγκεκριμένα, ενόψει της συγχώνευσης, οι εφορίες Νέας Ιωνίας, Νέου Ηρακλείου, Α’ Πειραιά και Γ’ Πειραιά δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Οι εφορίες Α’ Αθηνών, ΣΤ΄ Αθηνών, Ε’ Πειραιά και Δ’ Πειραιά δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.

Όπως διευκρίνισε η φορολογική διοίκηση οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών που τυχόν λήγουν τις παραπάνω ημέρες θα παρατείνονται

cnn

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πώς δικαιολογούνται οι «φουσκωμένες» καταθέσεις

Next Article

Εδώλιο δείχνει ο εισαγγελέας στον Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ανακούφιση σε χιλιάδες δανειολήπτες σε  ελβετικό φράγκο δίνει με την…