Συνάντηση στο Άμπου Ντάμπι Αμερικανών και Ρώσων για το ειρηνευτικό σχέδιο – Financial Report
Σύμφωνα με το BBC Αμερικανοί θα συναντηθούν με Ρώσους εκπροσώπους στο Άμπου Ντάμπι σήμερα Τρίτη 25/11 για να συζητήσουν το ειρηνευτικό σχέδιο για την παύση του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Η συνάντηση θα ακολουθήσει τις συνομιλίες που έγιναν στη Γενεύη από τις οποίες απείχαν οι Ρώσοι. Στη Γενεύη το ειρηνευτικό σχέδιο το οποίο το οποίο υποστήριξαν οι ΗΠΑ τροποποιήθηκε καθώς προκάλεσε κριτική από το Κίεβο και τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Μεταξύ των αξιωματούχων των ΗΠΑ θα είναι ο υπουργός στρατού των ΗΠΑ, Νταν Ντρίσκολ ο επικεφαλής των στρατιωτικών πληροφοριών της Ουκρανίας, καθώς η Ουάσινγκτον πιέζει για μια συμφωνία που θα τερματίσει τον πόλεμο του Κρεμλίνου.
Περαιτέρω συνομιλίες έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Σερ Κιρ Στάρμερ θα φιλοξενήσει τηλεδιάσκεψη με ευρωπαίους ηγέτες.
Στο μεταξύ, οι εχθροπραξίες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Εξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσικές επιδρομές στο Κίεβο κατά τη διάρκεια της νύχτας, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.
Στη Ρωσία, αξιωματούχοι αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από επιθέσεις της Ουκρανίας στις παραμεθόριες περιοχές Κρασνοντάρ και Ροστόφ.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



