ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Τσίπρας από το Κρυονέρι: Είμαστε μπροστά στο φαινόμενο μιας ακραίας κλιματικής κρίσης

Share:

Τη συμπαράστασή του σε εθελοντές, πυροσβέστες και πληττόμενους εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του σήμερα στο Κρυονέρι.

«Επισκέφθηκα το Κρυονέρι σε μια δύσκολη στιγμή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εθελοντές και πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή. Ολόψυχα κουράγιο στους πολίτες που δοκιμάζονται. Μεταφέρω την έκκλησή τους για πτητικά μέσα που δυστυχώς ακόμη δεν επιχειρούν στην περιοχή», αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οφείλουμε αυτή την ώρα να πούμε τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν είμαστε μπροστά απλά στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, είμαστε μπροστά στο φαινόμενο μιας ακραίας κλιματικής κρίσης. Και αν πριν από τρία χρόνια αιφνιδιαστήκαμε σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία αιφνιδιασμού. Καλό είναι να μην ωραιοποιούμε την κατάσταση, να μην προσπαθούμε φτιασιδώσουμε την εικόνα. Η εικόνα είναι πάρα πολύ αρνητική και οι κρατικοί μηχανισμοί δεν λειτούργησαν υποδειγματικά όπως δεν λειτούργησε και παλαιότερα, διότι οφείλουμε να ανασχεδιάσουμε τον τρόπο λειτουργίας της ώστε να αντιμετωπίσει ένα φαινόμενο το οποίο δυστυχώς από εδώ και στο εξής θα είναι σύνηθες» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οταν βρέθηκε στο Κρυονέρι.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Η Huawei βάζει στόχο να γίνει… ακόμη πιο smart

Next Article

Πτώση τάσης στο χρηματιστήριο, με χαμηλό τζίρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με πλεονέκτημα οι πωλητές, ελλείψει αγοραστών, σπρώχνουν τον Γενικό Δείκτη…