Ένα βήμα πριν τον τίτλο η Λίβερπουλ

Ένα βήμα πριν τον τίτλο η Λίβερπουλ


Η Λίβερπουλ απέχει πια μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ της εξασφάλισε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Λέστερ, η οποία καταδίκασε τους γηπεδούχους σε υποβιβασμό.

Η Λέστερ, που χρειαζόταν να νικήσει τους πρωτοπόρους για να δώσει παράταση στον υποβιβασμό για μερικές ακόμη αγωνιστικές, κράτησε έως το 76ο λεπτό, όταν ο Αλεξάντερ-Άρνολντ σκόραρε.

Η Λίβερπουλ θα μπορούσε να είχε σημειώσει ρεκόρ 20ετίας στην Αγγλία αν η Ίπσουιτς είχε νικήσει την Άρσεναλ νωρίτερα, αλλά η στέψη παραμένει τυπικό θέμα και θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί αν η Άρσεναλ χάσει από την Κρίσταλ Πάλας την Τετάρτη.

Σε αντίθετη περίπτωση, μια νίκη εντός έδρας με την Τότεναμ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι αρκετή για την ομάδα του Άρνε Σλοτ.

Η Λίβερπουλ έχει 79 πόντους σε 33 παιχνίδια και η Άρσεναλ 66. Η Λέστερ, που έχει εννέα σερί εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να σκοράρει έχει 18 πόντους και δεν μπορεί πια να φτάσει τη Γουέστ Χαμ στην 17η θέση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων