Αιφνίδια στο Κίεβο ο Pistorius: Η Γερμανία θα κάνει τα πάντα για την Ουκρανία

Το Κίεβο θα πρέπει να βρίσκεται σε θέση στην οποία η Μόσχα «θα είναι έτοιμη για σοβαρές διαπραγματεύσεις» είπε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας
Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Boris Pistorius πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη 12/6 αιφνίδια επίσκεψη στο Κίεβο όπως μεταδίδει το TASS επικαλούμενο το DPA.
Ο Pistorius πρόκειται να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο και να συζητήσει με την ουκρανική ηγεσία την παροχή νέας στρατιωτικής βοήθειας στη χώρα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Γερμανία κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει την Ουκρανία.
Πρόσθεσε ότι το Κίεβο θα πρέπει να βρίσκεται σε θέση στην οποία η Μόσχα «θα είναι έτοιμη για σοβαρές διαπραγματεύσεις».
«Φυσικά, θα συζητήσουμε για το πώς θα είναι η υποστήριξη από τη Γερμανία και άλλους Ευρωπαίους στο μέλλον, τι μπορούμε να κάνουμε, για παράδειγμα, στον τομέα της βιομηχανικής συνεργασίας, καθώς και όσον αφορά άλλη βοήθεια», δήλωσε ο Pistorius.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.