ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | ATHEX
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο όμιλος εταιριών AVE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η θυγατρική εταιρία RETAIL & MORE A.E. υπέγραψε την 22/07/2025 με την Hatora Enterprises Company Limited δεσμευτική συμφωνία για συμμετοχή στο κεφάλαιο της κυπριακής εταιρίας ERINO ENTERPRISES COMPANY LTD. Το προβλεπόμενο κεφάλαιο της εταιρίας αυτής θα είναι 10 εκ. ευρώ και η RETAIL & MORE A.E. θα συμμετάσχει με 1,5 εκ. ευρώ και θα αποκτήσει ποσοστό 15%. Η εταιρία ERINO ENTERPRISES COMPANY LTD έχει ως σκοπό την δραστηριοποίηση στον χώρο των φαρμακείων.
Επίσης , ο όμιλος εταιριών AVE αύξησε τη συμμετοχή του, σταδιακά εντός Ιουλίου, στην εταιρία OFFICEMART A.E. από 36,76 % στο 89,05% με συνολικό τίμημα 461 χιλ. ευρώ. Συνεπώς η εταιρία θα ενοποιηθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης. Η OFFICEMART A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο των αναλωσίμων -χαρτικών.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.