Ανοδος στον τζίρο των υπηρεσιών το τελευταίο τρίμηνο του 2025 με όχημα τον τουρισμό – Financial Report
Σημαντική αύξηση της δραστηριότητας στους περισσότερους τομείς των υπηρεσιών καταγράφουν τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για το διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2025.
Η δυναμική της αγοράς αποτυπώνεται στον Συνολικό Δείκτη Κύκλου Εργασιών, ο οποίος παρουσίασε ετήσια άνοδο 14,2% τον Οκτώβριο και 9,2% τον Νοέμβριο, με τον τομέα των Καταλυμάτων να ηγείται της ανόδου σημειώνοντας εντυπωσιακές επιδόσεις που ξεπέρασαν το 65% στην αρχή του τριμήνου.
Παρά τη γενική θετική εικόνα, ο τομέας των Μεταφορών κινήθηκε σε αρνητικό έδαφος καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου, ενώ οι Επαγγελματικές και Τεχνικές Υπηρεσίες διατήρησαν σταθερά ανοδική τροχιά.







Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




