Αττική Οδός: Κανονικά η κυκλοφορία στη σήραγγα Λιοσίων την Παρασκευή από τις 6 π.μ. – Financial Report
Η Νέα Αττική Οδός ανακοινώσει ότι από την Παρασκευή 20/2 και ώρα 06:00 π.μ., θα ολοκληρωθεί, έπειτα και από σχετική απόφαση της Τροχαίας, η άρση όλων των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ήταν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού, λόγω των εργασιών βαριάς συντήρησης στη σήραγγα Λιοσίων.
Συνεπώς, από την Παρασκευή 20/2 στις 06:00 π.μ. η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




