Βρετανία για ειρηνευτικό σχέδιο Trump: Ο πόλεμος θα τελείωνε… αύριο, αν η Ρωσία απέσυρε το στρατό της από την Ουκρανία
Το Λονδίνο «συμφωνεί με την επιθυμία του προέδρου Trump να τερματίσει αυτόν τον βάρβαρο πόλεμο».
Η Μεγάλη Βρετανία συμφωνεί με την επιθυμία του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump να επιλύσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία, ωστόσο η Ρωσία θα μπορούσε να το πετύχει μόνη της, αποσύροντας τα στρατεύματα από την ουκρανική επικράτεια υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου.
«Η Ρωσία θα μπορούσε να το κάνει αυτό να επιφέρει την ειρήνη στην Ουκρανία.. αύριο, αποσύροντας τα στρατεύματά της και σταματώντας την παράνομη εισβολή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι το Λονδίνο «συμφωνεί με την επιθυμία του προέδρου Trump να τερματίσει αυτόν τον βάρβαρο πόλεμο».
Σύμφωνα με το Politico, που επικαλείται Βρετανό διπλωμάτη, το Λονδίνο δεν ενημερώθηκε για τις προτάσεις των ΗΠΑ.
«Το Λονδίνο δεν ενημερώθηκε για τις προτάσεις, παρά τις στενές σχέσεις του συμβούλου εθνικής ασφάλειας Jonathan Powel με τον ειδικό απεσταλμένο του προέδρου των ΗΠΑ Steve Witkoff», αναφέρεται στο δημοσίευμα.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



