Βρετανία: Μόνος ένας από τους συλληφθέντες είναι ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι σε τρένο – 11 οι τραυματίες
Στην επίθεση αυτή τραυματίστηκαν τουλάχιστον 11 άνθρωποι μέσα σε τρένο που εκτελούσε δρομολόγιο από το Doncaster της βόρειας Αγγλίας προς το Λονδίνο
Μόνο ένας από τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν μετά την επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στην περιοχή του Huntingdon στο Cambridgeshire της ανατολικής Αγγλίας, θεωρείται πλέον ύποπτος, ανακοίνωσε στις 2/11/2025 η αστυνομία.
Στην επίθεση αυτή τραυματίστηκαν τουλάχιστον 11 άνθρωποι μέσα σε τρένο που εκτελούσε δρομολόγιο από το Doncaster της βόρειας Αγγλίας προς το Λονδίνο.
Οι ερευνητές «μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ένας 32χρονος άνδρας, ο οποίος έχει συλληφθεί, θεωρείται πλέον ο μόνος ύποπτος» για την επίθεση, ενώ ο δεύτερος, ένας 35χρονος άνδρας, αφέθηκε ελεύθερος, δήλωσε σε ανακοίνωσή της η Βρετανική Αστυνομία Μεταφορών.
Πέντε άνθρωποι που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση με μαχαίρι, η οποία οδήγησε 11 ανθρώπους στο νοσοκομείο, έχουν πλέον λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ένας παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, πρόσθεσε η αστυνομία.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



