Διαψεύδει η Euroxx τα περί εξαγοράς της από Τράπεζα Πειραιώς – Financial Report
Η εταιρεία EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περί εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς με την οποία έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με τον επικεφαλής της τράπεζας Χρήστο Μεγάλου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Euroxx:
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δήθεν συμφωνία εξαγοράς της εταιρείας από πιστωτικό ίδρυμα, η Εταιρεία, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβε από τους βασικούς μετόχους της, διευκρινίζει ότι:
- οι βασικοί μέτοχοι δεν έχουν λάβει οποιαδήποτε πρόταση για την εξαγορά των μετοχών τους στην Εταιρεία και
- τα εν λόγω δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η Εταιρεία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη διαφανή, έγκαιρη και ισότιμη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού και θα προβεί σε κάθε απαιτούμενη δημοσιοποίηση προνομιακών πληροφοριών, εφόσον και όταν αυτές προκύψουν, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


