Δουδωνής (ΠΑΣΟΚ): Αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες των «Σπαρτιατών»

Δουδωνής (ΠΑΣΟΚ): Αναπληρωματικές εκλογές για τις 3 έδρες των «Σπαρτιατών»

Αναπληρωματικές εκλογές ζητά, με ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, ο κοινοβουλευτικός τομεάρχης Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ και συνταγματολόγος, Παναγιώτης Δουδωνής για την πλήρωση των τριών κενών εδρών των “Σπαρτιατών”, μετά την απόφαση του ΑΕΔ.

Ο κ. Δουδωνής τονίζει ότι είναι συνταγματικά ανεπίτρεπτο η Βουλή να λειτουργεί με λιγότερους από 300 βουλευτές και τονίζει πως η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη εκλογών για τις τρεις σχετικές έδρες.

www.bankingnews.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων