Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Γιατί νοσηλεύτηκε
Εξιτήριο πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».
Μετέβη την Κυριακή 12/10 με δικό του μέσο στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε και υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων από τους γιατρούς, ενώ παρέμεινε στη μονάδα αυξημένης φροντίδας για προληπτικούς λόγους.
Ο Αρχιεπίσκοπος έλαβε εξιτήριο λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας 13/10 και σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς νιώθει απάντησε «όλα καλά».
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




