Κέρδη για δεύτερη ημέρα στον χρυσό, ξεπέρασε τα 3.400 δολάρια

Κέρδη για δεύτερη ημέρα στον χρυσό, ξεπέρασε τα 3.400 δολάρια

Άνοδος 29,5% από τις αρχές του έτους και +3,4% για τον μήνα

Με κέρδη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα -και τρίτη φορά στις τελευταίες τέσσερις ημέρες διαπραγμάτευσης– έκλεισε την Τετάρτη (26/8) ο χρυσός, σε υψηλό τριών εβδομάδων, καθώς το πολύτιμο μέταλλο δέχθηκε στήριξη από την ήπια αποδυνάμωση του δολαρίου και τη γεωπολιτική αβεβαιότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, το συμβόλαιο παραδόσεως Αυγούστου για το ασφαλές επενδυτικό καταφύγιο έκλεισε την ημέρα στο +0,47% -στη CME- και τα 3.404,60 δολάρια ανά ουγγιά.
Για το σύνολο της περασμένης εβδομάδας, ο χρυσός ενισχύθηκε +1,2% – κέρδη για τρίτη φορά μέσα σε 4 εβδομάδες.

www.bankingnews.gr



Source link

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων