Καιρός: Κύμα κακοκαιρίας με πορτοκαλί προειδοποίηση

Καιρός - ΕΜΥ: Ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας Kristin (live)



Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το βράδυ του Σαββάτου (14/2) και έως και το απόγευμα της Κυριακής (15/2) στα δυτικά και στα βόρεια της χώρας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

 

Ειδικότερα, τα φαινόμενα θα επηρεάσουν:

  • την περιοχή Κέρκυρας – Παξών από το βράδυ σήμερα Σάββατο 14-02-2026 έως και το πρωί της Κυριακής 15-02-2026
  • την Ήπειρο από τη νύχτα απόψε έως και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής 15-02-2026
    την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αύριο Κυριακή (15-02-2026) από τις προμεσημβρινές ώρες έως αργά το απόγευμα.
  • Πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν το βράδυ του Σαββάτου στο Ιόνιο (7 με 8 μποφόρ) και την Κυριακή στο Αιγαίο (8 και στα ανατολικά του τμήματα 9 μποφόρ).

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν σημαντική μεταφορά αφρικανικής σκόνης στη ανατολική Ελλάδα και κυρίως στις νότιες και κεντρικές περιοχές της (Πελοπόννησο, Κρήτη, ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, Κυκλάδες και Εύβοια)

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων

 

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων