Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές – Financial Report
Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική – κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία, η ΕΜΥ αναμένει νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά (πλην της Θράκης), οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά.
Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και από το απόγευμα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και τοπικά στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 19 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 09-03-2026
Στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, το βόρειο Ιόνιο, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 πιθανώς το πρωί έως 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα βόρεια όπου δεν θα ξεπεράσει τους 11 με 13 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια τμήματα και τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου στα νοτιότερα. Στις υπόλοιπες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 με 16 και στα δυτικά, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




