Νεκροί σε τροχαίο πέντε Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
Σε σοβαρό δυστύχημα ενεπλάκησαν Έλληνες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που ταξίδευαν προς τη Λιόν για τον αγώνα της Πέμπτης (29/1) με τη γαλλική ομάδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδονται από τα ρουμανικά Μέσα, ένα βανάκι Ελλήνων φιλάθλων συγκρούστηκε με φορτηγό στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τίμις με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό πέντε ατόμων, τον σοβαρό τραυματισμό ενός και τον ελαφρύτερο τραυματισμό άλλων δύο ατόμων.
Ταυτόχρονα, σε άλλα 3 άτομα παρέχεται ιατρική περίθαλψη και θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων που ενεπλάκησαν στο ατύχημα δεν προσδιορίζεται. Η αποστολή βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρουν εκπρόσωποι των αρχών.
Για τη διαχείριση της κατάστασης κινητοποιήθηκαν ένα όχημα πρώτης επέμβασης και διοίκησης, ένα όχημα απεγκλωβισμού, ένα πυροσβεστικό όχημα, δύο συνεργεία καθώς και ένα όχημα για τη μεταφορά προσωπικών τραυματιών και πολλαπλών θυμάτων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το μίνι λεωφορείο που ενεπλάκη στο ατύχημα ταξίδευε από την Ελλάδα στη Γαλλία.
Στο βαν φέρονται να επέβαιναν συνολικά 10 άτομα.
💥Timişoara’da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası: 6 ölü, 3 yaralı!
📍Lugojel kasabası yakınlarındaki (E70) karayolunda meydana gelen ve 1 yolcu minibüsü, TIR ve iki otomobilin karıştığı feci kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti.
🚨Timiş Polis… pic.twitter.com/6LZK7A3Ala
— Romanya Haber (@romanya_haber) January 27, 2026
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




