Οι Ουκρανοί θέλουν να αναχαιτίσουν τα ρωσικά drones τύπου Shahed… με drones

Ο συνιδιοκτήτης του ουκρανικού κατασκευαστή drones Tenebris, Kyrylo Andrusyak, δήλωσε στο ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform ότι η Tenebris ανέπτυξε ένα νέο drone αναχαιτιστική τεχνολογίας “Bayonet” ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των ρωσικών drones
Οι Ουκρανοί κατασκευαστές drones ανέπτυξαν ένα νέο drone ικανό να αναχαιτίζει ρωσικά drones τύπου Shahed.
Ο συνιδιοκτήτης του ουκρανικού κατασκευαστή drones Tenebris, Kyrylo Andrusyak, δήλωσε στο ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform ότι η Tenebris ανέπτυξε ένα νέο drone αναχαιτιστική τεχνολογίας “Bayonet” ειδικά σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των ρωσικών drones Shahed και Geran.
Το drone “Bayonet” φέρεται να μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 250 χιλιόμετρα την ώρα, να πετάει σε υψόμετρο έως και 5 χιλιόμετρα, να έχει εμβέλεια 40 χιλιόμετρα και να διαθέτει αυτόματες δυνατότητες απογείωσης και επιστροφής και οπτικά κλειδώματα στόχου που χαράσσουν τη βέλτιστη πορεία αναχαίτισης χωρίς να βασίζονται σε GPS ή ραδιοεπικοινωνία.
www.bankingnews.gr
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.