Συμμετοχή στο 8ο Greek Investment Day, Παρίσι 29.1.2026.
Η ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. («ΑΛΟΥΜΥΛ») συμμετείχε με επιτυχία στο 8ο Greek Investment Day, που διοργανώθηκε στο Παρίσι, την 29η Ιανουαρίου 2026 από την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ. Το Greek Investment Day διεξάγεται κάθε χρόνο και αποτελεί σημείο αναφοράς για θεσμικούς επενδυτές από τη Γαλλία και την υπόλοιπη Ευρώπη που ενδιαφέρονται για την ελληνική οικονομία και τις δυνατότητες επενδύσεων που παρουσιάζει.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκπρόσωποι της ΑΛΟΥΜΥΛ είχαν ουσιαστικές επαφές με επενδυτές και διευθυντικά στελέχη διεθνών επενδυτικών φορέων, στις οποίες αναπτύχθηκαν οι στρατηγικοί σχεδιασμοί της εταιρείας, η οικονομική της επίδοση, αλλά και οι δυνατότητες περαιτέρω επέκτασής της σε διεθνές επίπεδο. Ξεχωριστή βαρύτητα δόθηκε στις δράσεις της ΑΛΟΥΜΥΛ για την προώθηση της βιωσιμότητας και στην διαρκή βελτίωση κάθε επιμέρους τομέα των δραστηριοτήτων της.
Η παρουσίαση που χρησιμοποιήθηκε στις συναντήσεις με τους επενδυτές είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της ΑΛΟΥΜΥΛ.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



