Τρίκαλα – Οικογενειακή τραγωδία: 5 ημέρες ήταν νεκρός ο γιός – Η κατάκοιτη μητέρα του κατέληξε μετά λόγω έλλειψης φροντίδας – FinanceNews.gr

Συναγερμός στα Καλάβρυτα: Ένοπλη ληστεία σε ΕΛΤΑ και αναφορές για πυροβολισμούς - FinanceNews.gr


Μία οικογενειακή τραγωδία έχει «παγώσει» το χωριό Γεωργανάδες του Δήμου Φαρκαδόνας, στα Τρίκαλα, όπου μια μητέρα 83 ετών και ο γιος της, 55 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το trikalaopinion.gr, αναφέρουν πως πρώτα φέρεται να κατέληξε ο γιος, με το χρονικό διάστημα του θανάτου να προσδιορίζεται προ πενθήμερου, ενώ έπειτα από λίγες ημέρες, πιθανότατα 2-3, πέθανε και η κατάκοιτη μητέρα λόγω έλλειψης φροντίδας.

Σύμφωνα με το krinilive.gr, τους βρήκε νεκρούς ένα συγγενικό πρόσωπο που τους επισκέφθηκε στο σπίτι, καθώς είχε ανησυχήσει που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Μία άλλη εκδοχή που μεταδίδει η ΕΡΤ, την άτυχη γυναίκα και τον γιο τους εντόπισε ένας γείτονας που εισήλθε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει, λόγω δυσοσμίας που επικρατούσε.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον θάνατό τους. Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής.

Τα αίτια του θανάτου τους παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Σε αυτή τη φάση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα – ακόμη και η πιθανότητα εισπνοής αναθυμιάσεων, ενώ δεν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων