Χάος στη Γλυφάδα – Νεκρή γυναίκα από την κακοκαιρία – Χείμαρροι παρασέρνουν αμάξια, εγκλωβίστηκε λεωφορείο

Χάος στη Γλυφάδα - Νεκρή γυναίκα από την κακοκαιρία - Χείμαρροι παρασέρνουν αμάξια, εγκλωβίστηκε λεωφορείο

Eχασε τη ζωή της όταν ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και έπεσε πάνω της

Μια άτυχη γυναίκα που κινούνταν πεζή έχασε τη ζωή της στην Άνω Γλυφάδα, όταν ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και έπεσε πάνω της.
Εντωμεταξύ, οι δρόμοι στην Άνω Γλυφάδα έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, εξαιτίας της εξαιρετικά έντονης κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική.
Αυτοκίνητα παρασύρονται από τον χείμαρρο, που έχουν εξελιχθεί σε ένα εξόζως επικίνδυνο φαινόμενο από τη συσσώρευση τεράστιου όγκου νερού.
Σε αποκαλυπτικά βίντεο από την οδό Ανθέων καταγράφονται καρέ-καρέ τα νερά να παρασέρνουν στο πέρασμα τους ό,τι βρεθεί μπροστά τους ακόμη και ΙΧ, κάδους απορριμμάτων και λοιπά φερτά υλικά.
Τα πλάνα καταδεικνύουν πώς κεντρικός δρόμος της περιοχής έχει μετατραπεί σε χείμαρρο, ενώ η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη για οχήματα και πεζούς.
Στα βίντεο διακρίνεται και εγκλωβισμένο λεωφορείο.

Ενώ σε νεότερο βίντεο αποτυπώνεται η ένταση των υδάτων, με τα ΙΧ να παρασύρονται σαν συγκρουόμενα παραδομένα στον χείμαρρο που έχει δημιουργηθεί.

www.bankingnews.gr



Source link

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων