ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Υπερπολυτελές ξενοδοχείο απέλυσε βραβευμένο σεφ γιατί θα άλλαζε το μενού σε εντελώς… βίγκαν!

Share:
Ο βραβευμένος σεφ του εστιατορίου Davies and Brook στο πεντάστερο ξενοδοχείο Claridge’s στο Λονδίνο, Ντάνιελ Χαμ, δεν θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής, μιας και η διοίκηση αρνήθηκε να του επιτρέψει να αναμορφώσει το μενού αφαιρώντας τα πιάτα με κρέας, καθιστώντας το εξ’ ολοκλήρου βίγκαν. Με μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, το ξενοδοχείο ανακοίνωσε την […]



Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μαμά και διατροφή: 4 συνταγές για muffins που επιτρέπονται και στη δίαιτα

Next Article

Τ.Πανούσης: Σημαντικός ο ρόλος των Εταιρειών Διαχείρισης στην οικονομία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να πετύχει μια συμφωνία σε ότι…