ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

18.000 νέα ραντεβού μετά την παροχή της «Κάρτας Ελευθερίας»

Share:

Αυξημένο ενδιαφέρον σημειώθηκε για την «Κάρτα Ελευθερίας» όπως κατέδειξε ο αριθμός των ραντεβού που έκλεισαν νέοι μέσα σε μια ημέρα. Σημειώνεται πως οι εμβολιασμένοι νέοι 18 έως 25 ετών, έστω με μια δόση, δικαιούνται την προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ.

Συγκεκριμένα, χθες  18.000 νέοι αυτής της ηλικίας προχώρησαν στον ορισμό ραντεβού, σύμφωνα με τα στοιχεία που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Αξίζει να διευκρινιστεί ότι πριν τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το «προνόμιο» των εμβολιαζόμενων νέων  ο ημερήσιος μέσος όρος των νέων ραντεβού κυμαίνονταν σε 8.000 με 9.000.

Οι δικαιούχοι θα έχουν στην διάθεση τους την «Κάρτα Ελευθερίας» από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη κάρτα θα μπορεί να αποθηκευτεί στα κινητά τηλέφωνα ως μια εφαρμογή, ενώ οι νέοι που δεν διαθέτουν κινητά νέας τεχνολογίας θα μπορούν να έχουν την freedom pass  με τη μορφή βεβαίωσης. Όπως αποσαφηνίστηκε κατά την παρουσίαση της πρωτοβουλίας, η κάρτα θα μπορεί να λειτουργήσει ως ψηφιακό πορτοφόλι στο οποίο θα χρεώνονται οι δραστηριότητες που αφορούν ταξίδια και ψυχαγωγία . Το προπληρωμένο ποσό  θα καλύπτει μετακινήσεις για ταξίδια και καταλύματα (συμπεριλαμβανομένων και κάμπινγκ) αλλά και εισιτήρια για σινεμά, θέατρα, συναυλίες, μουσεία κ.ά. Το μέτρο αφορά συνολικά  περίπου  940.000 νέοι.

Περισσότερα στο virus.com.gr

 

The post 18.000 νέα ραντεβού μετά την παροχή της «Κάρτας Ελευθερίας» appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ

Next Article

Σ.Κόκκαλης: Στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης η Intralot Inc.- Νέα εποχή μετά τη συμφωνία με τους ομολογιούχους

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ως κομβικό ζήτημα που έπρεπε να λυθεί για να μπορέσει…