ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

5th Aufo Forum 25 Μαΐου 2022, LiveOn Hybrid Event “Είναι η Αθήνα βιώσιμη πόλη;”

Share:

“Είναι η Αθήνα βιώσιμη πόλη;”

“Είναι η Αθήνα βιώσιμη πόλη;” Με αυτό το κεντρικό θέμα, το φετινό 5th Aufo Forum φέρνει στο προσκήνιο τις δράσεις που απαιτούνται, με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, ώστε να γίνει η Αθήνα μια βιώσιμη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Το αναπτυξιακό μοντέλο που ακολουθήθηκε στην Αθήνα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αποδείχτηκε τελείως λάθος. Τεράστιο πρόβλημα για την πρωτεύουσα αποτελεί μεταξύ άλλων το κυκλοφοριακό. Η χάραξη των δρόμων της πόλης με διαμπερή κυκλοφορία στο κέντρο του αστικού ιστού, προκαλεί τρομερά μποτιλιαρίσματα. Η παράνομη στάθμευση στους δρόμους δυσχεραίνει την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων, των οχημάτων τροφοδοσίας, αλλά και των Ι.Χ. Την ίδια στιγμή κοντά στα δυο εκατομμύρια οχήματα δεν περνούν ΚΤΕΟ, δεν ασφαλίζονται, δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας.

Για να αντιστραφεί η σημερινή τάση και να αρθεί το αδιέξοδο, ώστε να καταστεί η Αθήνα βιώσιμη πόλη, χρειάζεται ολιστική πολιτική και γενναίες δράσεις με πολιτικές αποκέντρωσης, προώθηση της ηλεκτροκίνησης, της μικροκινητικότητας, δημιουργία ζωνών χαμηλών ή μηδενικών εκπομπών ρύπων. Πάνω απ’ όλα, όμως, απαιτείται αλλαγή συνηθειών, νοοτροπίας και κουλτούρας που επιτυγχάνεται μέσα από την παιδεία.

Το 5th Auto Forum διοργανώνεται από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το ΣΕΑΑ, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
 
Το κοινό που αναμένεται να παρακολουθήσει τις ομιλίες, τα πάνελ και τα υβριδικά workshops του συνεδρίου περιλαμβάνει διαφορετικές ομάδες θεσμικών παραγόντων, επιστημόνων, εταιρειών, επαγγελματιών. Συγκεκριμένα το παρόν θα δώσουν θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, Δήμων, στελέχη της Τροχαίας, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, του Συνδέσμου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, εκπρόσωποι Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, εταιρειών εισαγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πατινιών, ποδηλάτων, σκούτερ, στελέχη από τον ασφαλιστικό κλάδο, ΜΚΟ με αντικείμενο την οδική ασφάλεια και ειδικός Τύπος.

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου 5th Auto Forum | ethosEVENTS καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube. 
 
Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο 5th Auto Forum-Δήλωση Συμμετοχής | ethosEVENTS
 
5th Aufo Forum, 25 Μαΐου 2022, LiveOn Hybrid Event. 

Για περισσότερες πληροφορίες:   
Κος Γιάννης Τριανταφύλλου, Διευθυντής Marketing, ethosGROUP,
τηλ. +30 2109984810,     
e-mail: triantafyllou.y@ethosmedia.eu     

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

4th NPL Summit 11 & 12 Μαΐου 2022, LiveOn Hybrid Event      “The Future of the Greek NPL Market”

Next Article

SAS: «Επιμένει ψηφιακά» το 30% των Ελλήνων τραπεζικών πελατών, και μετά την πανδημία

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Η CORAL AE,  σύμφωνα με τους Ν. 3556/2007 και 3606/2007,…