ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Share:

H εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 2 της απόφασης 3/347/12-7-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει ότι με την υπ. αριθ. 665/4-6-2021, απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ορίζεται ως Εσωτερικός Ελεγκτής ο κ. Γεώργιος Παναγιωτίδης σε αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Λιαρδάκη, ο οποίος ορίζεται ως υπεύθυνος της Μονάδας Διαχείρισης Κινδύνων & Κανονιστικής Συμμόρφωσης.

Ο κ. Παναγιωτίδης  πληροί τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου 4706/2020, ήτοι έχει λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία, δεν είναι  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία, ενώ διαθέτει κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για τη θέση αυτή.

Έχει πολυετή ενεργή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Οικονομικά  από το Bradford School of Management, ενώ είναι και πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (CIA) από το Institute of Internal Auditors-IIA.

Τέλος,  η κ. Αναστασία Χαϊδά, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, ορίζεται ως υπεύθυνη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μετόχων &  Εταιρικών Ανακοινώσεων, σε αντικατάσταση της κ. Δήμητρας Κρικζώνη.

Η κ. Δήμητρα Κρικζώνη  αναλαμβάνει υπεύθυνη του τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΕΛΠΕ: Ανεβάζει τον πήχη για τη μετοχή η Edison

Next Article

Διαθέσιμη από σήμερα η Ηλεκτρονική Δήλωση Υγείας για την ακτοπλοΐα

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Από σήμερα 4 Ιουνίου 2021 είναι διαθέσιμη στο επιβατηγό κοινό…