ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ-ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ

Share:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «FLEXOPACK A.E.» (εφεξής καλουμένη ως «Εταιρεία»), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι σε συνέχεια της εκλογής νέας τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 25ης Ιουνίου 2021, η οποία συνιστά Ανεξάρτητη Επιτροπή, και του ορισμού των Μελών αυτής, η ως άνω Επιτροπή συνήλθε την 28η Ιουνίου 2021 σε ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα ημερησίας διατάξεως την εκλογή Προέδρου και τη συγκρότηση αυτής σε σώμα.

 

Κατά την ως άνω συνεδρίαση ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου εξελέγη ομόφωνα , κατόπιν ψηφοφορίας, ο κ. Δημήτριος Παναγώτας του Ιωάννη, Ορκωτός Ελεγκτής-Λογιστής σε αναστολή, μη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (τρίτο πρόσωπο).

 

Κατόπιν τούτων, η Επιτροπή Ελέγχου συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Δημήτριος Παναγώτας του Ιωάννη, Ορκωτός Ελεγκτής-Λογιστής σε αναστολή, μη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (τρίτο πρόσωπο), Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου.

2. Αλίκη Μπενρουμπή του Σαμ Σαμουήλ, Ανεξάρτητο Mη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

3. Νικόλαος Βλάχος του Ματθαίου, μη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (τρίτο πρόσωπο),  Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου.

 

Κορωπί, 29 Ιουνίου 2021

Για την FLEXOPACK A.E.

 Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πρόστιμα 24,18 εκατ. από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το σκάνδαλο της Folli Follie

Next Article

Τι “βλέπει” η EBRD για τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας φέτος και το 2022

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στο 4% τοποθετεί την εκτίμησή της για την ανάπτυξη της…