ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΣ

Share:

Η Unibios Συμμετοχών ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στην σημερινή του συνεδρίαση (12-7-2021) αποφάσισε την εκλογή της Κυρίας Μαρία Μπουρλά του Χαραλάμπους σε αντικατάσταση  του παραιτηθέντος Ιωάννη Παναγιωτακόπουλου. Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην αντικαταστήσει το έτερο παραιτηθέν μέλος Αλέξανδρο Καλογήρου.

Κατόπιν τον παραπάνω αλλαγών το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Επιτροπές Ελέγχου και Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών συγκροτήθηκαν ως εξής:

1) ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Οικονομολόγος,  Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος

2) ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΟΡΦΕΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Αναπληρωτής του Προέδρου

3) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ,  Εκτελεστικό μέλος.

4) ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΩΜΑ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μη Εκτελεστικό μέλος, Μέλος Επιτροπής Ελέγχου και Μέλος Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών.

5) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ Συνταξιούχος Τραπεζικός, Αντιπρόεδρος Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου και Πρόεδρος Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών.

6) ΞΙΦΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Οικονομολόγος Σύμβουλος, Ανεξάρτητο µη Εκτελεστικό µέλος, Μέλος Επιτροπής Ελέγχου και Μέλος Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και Αποδοχών.

7) ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΛΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Δικηγόρος, Ανεξάρτητο µη Εκτελεστικό µέλος.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Alpha Bank: Από 15 Ιουλίου οι αλλαγές στους δείκτες FTSE

Next Article

Ποια startup απέκτησε η Microsoft και γιατί;

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στην απόκτηση της startup RiskIQ έναντι του ποσού πλέον των…