ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Share:

Ανακοίνωση

 

Η Διοίκηση του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει ότι η κα Αφροδίτη Αβραμέα αναλαμβάνει Επικεφαλής Στρατηγικής του Ομίλου από τις 12 Ιουλίου 2021. 

Η κα Α. Αβραμέα διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό κλάδο, έχοντας διατελέσει μέχρι πρόσφατα  Ανώτερος Διευθυντής του Τομέα Αναδιάρθρωσης Μεγάλων Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας της Intrum Hellas. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, διετέλεσε Διευθύντρια Στρατηγικής, Task Force-Merchant Banking και Αναδιαρθρώσεων Δανείων Μεγάλων Επιχειρήσεων, στην Τράπεζα Πειραιώς, Επικεφαλής Τραπεζικών Σχέσεων στην Marfin Investment Group, Επικεφαλής Χρηματοδοτήσεων Μεγάλων Επιχειρήσεων στην Marfin Egnatia Τράπεζα, και στο Τμήμα Ναυτιλιακών Χρηματοδοτήσεων της Λαϊκής Τράπεζας. Η κα Αβραμέα είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στα Χρηματοοικονομικά από το Harvard University, MBA από το City University of New York, Πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και του τίτλου CFA Charterholder.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ε. Μπουλούτας, αναφερόμενος στη νέα Επικεφαλής Στρατηγικής του Ομίλου, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω την κα Α. Αβραμέα στον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, σε μία θέση που αναδεικνύει τη δέσμευση του Ομίλου να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα αναδιοργάνωσής του και να θέσει τις βάσεις για μια βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη. Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία και οι γνώσεις της θα συντελέσουν στην ομαδική επίτευξη των στόχων αυτών».   

Κηφισιά, 13 Ιουλίου 2021

ΑνακοίνωσηΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τα στοιχεία για τον πληθωρισμό “έριξαν” τη Wall από τα ρεκόρ

Next Article

Μικρή πτώση στην Αγορά Παραγώγων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στα 5.146 συμβόλαια του FTSE25 οι ανοιχτές θέσεις (από 5.225…