ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ

Share:

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η  εταιρεία «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΛΙΜΠΑΡ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε.» (εφεξής «η Εταιρεία») γνωστοποιεί ότι η Επιτροπή εισαγωγών και λειτουργίας αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την από 16η Ιουλίου  2021 απόφασή της ενέκρινε την απόκτηση από τo Mέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών «Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδότριας προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 19η Ιουλίου 2021.

 

Η Εκδότρια έχει συνάψει με βάση και τα οριζόμενα του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την «Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.» με τους εξής βασικούς όρους:

1.         Η «Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.» θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές Ειδικής Διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εκδότρια θα καταβάλλει αμοιβή στην «Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.»

2.         Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός έτους.

 

Οινόφυτα Βοιωτίας, 16.07.2021

20210716 Ανακοίνωση έγκρισης της ιδιότητας Ειδικού ΔιαπραγματευτήΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

“Βουτιά” 300 μονάδων ο Dow – Απώλειες για τη Wall στην εβδομάδα

Next Article

ΗΠΑ- Δρ Ροσέλ Βαλένσκι: Ο κορονοϊός θα γίνει η «πανδημία των ανεμβολίαστων

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Ο κορονοϊός θα γίνει η «πανδημία των ανεμβολίαστων» προειδοποίησε την…