ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Αλκ. Στεφανής από Νίκη Φλώρινας: “Υψηλό φρόνημα για την υπεράσπιση της πατρίδας”

Share:

Στο υψηλό φρόνημα των στρατιωτικών που υπηρετούν στα ακριτικά φυλάκια της Φλώρινας και της Πρέσπας που συνορεύουν με την βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία Αναφέρθηκε από το φυλάκιο της Νίκης στη Φλώρινα Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής υπογραμμίζοντας ότι σε στιγμές που πρέπει το φρόνημα να είναι υψηλό διαπιστώνουν ότι τα παιδιά μας εκτός από την εκπαίδευση έχουν και το ανάλογο φρόνημα για να υπερασπίστουν την πατρίδα .

Ο κ. Στεφανής ενημερώθηκε για τη λειτουργία του φυλακίου από τον Διοικητή του 1ου Συντάγματος κ. Αποστολίδη, ο οποίος υπογράμμισε πως σε περιόδους όπως αυτή η ηγεσία πρέπει να είναι εκεί και διαθέσιμη να ακούσει τα προβλήματα να λύσει τα προβλήματα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην περιοχή ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τους τελωνειακούς υπαλλήλους για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη μη λειτουργία του τελωνείου το τελευταίο χρόνο αλλά το αίτημα να ανοίξουν τα σύνορα για εμπορικούς και όχι μόνο λόγους με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού.

Ο κ.Στεφανής αναφερόμενος και στην υγειονομική κρίση επεσήμανε “Ευχόμαστε οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών να είναι αισιόδοξοι, υγιείς και να εμβολιαστούν γιατί αυτό κάνουμε όλοι προφυλατουμε τους εαυτούς μας για να προφυλαξουμε την πατρίδα μας”.
Σημείωσε τέλος ότι “εδώ βλέπουμε και τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται εδώ, τους ακούμε και μεταφέρουμε τα προβλήματα τους γιατί η κυβέρνηση προσπαθεί να λύνει θέματα να είναι αποφασιστική και αυτό κάνουμε”.

www.ertnews.grΔιαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Πιτίνο : «Σπανούλη, μείνε στο μπάσκετ»!

Next Article

«Προνόμια» στους εμβολιασμένους: Τι εξετάζεται – Τι λένε οι ειδικοί για μετάλλαξη «Δέλτα»

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Έκκληση σε όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το πράξουν,…