ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

H ACS, true leader από την ICAP

Share:

Η ACS βραβεύτηκε ως True Leader από την ICAP στα ομώνυμα βραβεία, για 5η συνεχή χρονιά. Από τις 30.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν για την πορεία και την απόδοσή τους, 59 Εταιρείες και 15 Όμιλοι αναδείχθηκαν “TRUE LEADERS” για το 2020 και πληρούν τα παρακάτω μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια:

  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2020.
  • Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2019 στο 2020.
  • Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών τους.
  • Έχουν υψηλό “ICAP Credit Score”.

Ο κ. Κώστας Μενεγάκης, Γενικός Διευθυντής της ACS, σημείωσε σχετικά: «Η σταθερή πλέον βράβευση μας ως True Leader στα βραβεία της ICAP που έχουν γίνει θεσμός, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την εξαιρετική επιχειρηματική πορεία της ACS όλα αυτά τα χρόνια, η οποία με τη σειρά της αποδεικνύει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν οι συνεργάτες και οι πελάτες μας, καθιστώντας την αληθινό ηγέτη του κλάδου των ταχυμεταφορών. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των υπηρεσιών μας που μας έφερε σε αυτή τη θέση, υλοποιώντας σταθερά τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας και προσφέροντας καινοτόμες λύσεις για την διαρκώς καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών μας».

The post H ACS, true leader από την ICAP appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Profile: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου επέλεξε το RiskAvert

Next Article

Ενθαρρυντικοί οιωνοί…

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Διαβάστε στο ΧΡΗΜΑ Week (τεύχος 851), που κυκλοφορεί σήμερα, Τρίτη 18 Ιανουαρίου, με τίτλο…