ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Action Global Communications: O Δημήτρης Ιωαννίδης, Group Innovation & Growth Leader

Share:

Η Action Global Communications, προχωρά σε μια εσωτερική αναδιάρθρωση και αναθέτει στον Δημήτρη Ιωαννίδη τη διαμόρφωση μιας συνολικής ανθρωποκεντρικής στρατηγικής, με έμφαση την καινοτομία και την ανάπτυξη. Ως Group Innovation & Growth Leader o Δημήτρης Ιωαννίδης θα γίνει το σημείο αναφοράς για το σύνολο του οργανισμού, σχεδιάζοντας καινοτόμες πρακτικές και πολιτικές που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και βάζουν μπροστά την ανάπτυξη και τη διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για την εξέλιξη του Δημήτρη στα 15 χρόνια που αποτελεί μέλος της οικογένειας Action Global Communications, καθώς μέσα από την πορεία του εντός του οργανισμού απέδειξε τις ηγετικές του ικανότητες, την καινοτόμο σκέψη και τη στρατηγική προσέγγιση που απέδωσε τόσο στην ανάπτυξη του πελατολογίου, όσο και στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Ως Group Innovation & Growth Leader, ο Δημήτρης θα επικεντρωθεί στη στρατηγική μας ανάπτυξη, την καθοδήγηση γραφείων του δικτύου της Action, σε Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική (ΜΕΝΑ), τη Ρωσία, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) καθώς επίσης και στην επένδυση σε καινοτόμες λύσεις που θα προσφέρονται στους πελάτες μας», δήλωσε ο Κρις Χριστοδούλου, CEO του Ομίλου της Action Global Communications.

O Δημήτρης Ιωαννίδης, εργάζεται στον Όμιλο επικοινωνίας Action Global Communications τα τελευταία 15 χρόνια και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή για τις εργασίες της εταιρείας στην Κύπρο και την Ελλάδα. Είχε επίσης στην εποπτεία του και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του εξειδικευμένου τμήματος του οργανισμού Action Digital.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Νέο senior ομόλογο εκδίδει η Eurobank με στόχο να αντλήσει έως και 500 εκ. ευρώ

Next Article

Κινήσεις κατοχύρωσης κερδών στο Χρηματιστήριο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Σε χαμηλότερα επίπεδα ο Γενικός Δείκτης, χάνοντας τα πρωινά κέρδη,…