ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ο Adamastos είναι το νέο πλοίο της Capital Gas του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη.

Share:

Το πέμπτο από τα εννέα συνολικά νεότευκτα πλοία που έχει υπό ναυπήγηση παρέλαβε σήμερα η Capital Gas, του εφοπλιστή κ. Ευάγγελου Μαρινάκη.  To LNG Carrier Adamastos  είναι επίσης το πέμπτο πλοίο που παραλαμβάνει η εταιρία, για την περίοδο 2020-2023.

Η ναυτιλιακή, έχει εισέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στο χώρο των πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου LNG. To Adamastos, κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Hyundai Heavy Industries της Νοτίου Κορέας κι έχει χωρητικότητα 174,000 cbm.

Είναι εφοδιασμένο με μηχανές XDF και εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου συστήματος αερολίπανσης και αυξημένων ορίων γεμίσματος (άνω του 99%, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αποδοτικό. Το πλοίο ναυλώθηκε για επτά χρόνια στην εταιρεία Engie.

Η Capital Gas Ship Management  διαθέτει στόλο με εννέα μοντέρνα LNG Carriers – 4 υπό κατασκευή και 5 στη θάλασσα- συνολικής χωρητικότητας περίπου 1,6 εκατ. Cbm.

The post Ο Adamastos είναι το νέο πλοίο της Capital Gas του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη. appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Next Article

Ελλάκτωρ: Στα 13,9 εκατ. ευρώ το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στα 13,9 εκατ. ευρώ ανέρχεται το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Ελλάκτωρ,…