ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ακάθεκτη προχωρά στην επένδυση στο Νεώριο η Onex Shipyards

Share:

Σε γενική ανακατασκευή της δεξαμενής «Βιολάντω» στο Νεώριο Σύρου, αντί της απλής επισκευής όπως είχε αρχικά προγραμματισθεί, αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα η ελληνοαμερικάνικων συμφερόντων Onex Shipyards

Σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται για ένα πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα διαρκέσει περίπου 3 μήνες με στόχο να καταστεί η «Βιολάντω» που είχε βυθισθεί και ανελκυσθεί πριν από περίπου τρεις μήνες, η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη επιλογή για Panamax size στην περιοχή.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας ενώ τα πρώτα πλοία στη δεξαμενή αναμένονται από τις 30 Ιανουαρίου του 2019.

Η διοίκηση της Onex επισημαίνει πως η απόφαση για αναβάθμιση της δεξαμενής ελήφθη παρότι δεν έχει εξασφαλισθεί η έγκριση του Πρωτοδικείου Σύρου για τη μεταβίβασή του ναυπηγείου στην Onex (αναμένεται μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα).

Υπογραμμίζει επίσης πως η ελληνική γραφειοκρατία και οι καθυστερήσεις που υπάρχουν δεν πτοούν την Onex Shipyards.

Αποτέλεσμα εικόνας για πανος ξενοκωσταςΌσον αφορά γιατί η εταιρεία δεν περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου, υπογραμμίζεται από την Onex Shipyards πως «το όραμα και η αγάπη του Πάνου Ξενοκώστα για αυτό που κάνει δεν μπορεί να υποκύπτουν και να περιορίζονται μέσα από κανενός είδους γραφειοκρατία».

«Με την κίνηση αυτή», τονίζεται από την εταιρεία, «περνάμε απλά την πόρτα της νέας εποχής του Νεωρίου και δημιουργούμε άλλες 200-240 θέσεις εργασίας. Είναι κίνηση που οι πελάτες μας απαιτούν, οι εργαζόμενοι μας ονειρεύονται ενώ ταυτόχρονα με τους συνεργάτες μας έχουμε σχεδιάσει εδώ και πολύ καιρό».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Μεξικό: Ζευγάρι ομολογεί ότι διέπραξε τους φόνους 20 γυναικών

Next Article

Χρυσόγονος: Για κάθε πρόσφυγα χορηγήθηκαν στην Ελλάδα 13.100 ευρώ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Οι σειρήνες συναγερμού Πολιτικής Άμυνας θα ηχήσουν σε όλη την…