ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Η ΑΚΤΩΡ έβαλε την… υπογραφή της στην Τσεχία

Share:

Η ΑΚΤΩΡ ΑΕ, η μεγαλύτερη θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, σε όρους κύκλου εργασιών, συμμετείχε στην κοινοπραξία SILNICE.CZ + AKTOR SA για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ι/57 στην Τσεχία, ο οποίος ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Ο αυτοκινητόδρομος αποτελεί τμήμα του διεθνούς άξονα Ostrava-Opava-Krnov-Bartultovice που συνδέει τη χώρα με την Πολωνία, με συνολικό μήκος οδοποιίας τα 7.742 χλμ. Η ΑΚΤΩΡ συμμετείχε στην κοινοπραξία σε ποσοστό 33,34%, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση σημαντικού τεχνικού αντικειμένου της σύμβασης, το οποίο περιλάμβανε 5 γέφυρες, 3 κάτω διαβάσεις και σημαντικό αριθμό μετατοπίσεων πλευρικών δικτύων και εγκατάστασης.

Το οδικό έργο Ι/57 αποτελεί μία νέα υποδομή μείζονος σημασίας για τη χώρα καθώς διασφαλίζει την απρόσκοπτη και ασφαλή πλέον μετακίνηση των πολιτών της, απαντώντας παράλληλα στην ανάγκη σύγχρονων υποδομών που να μπορούν να καλύψουν τη συνεχώς αυξανόμενη κυκλοφορία και τη μείωση του χρόνου διέλευσης.

Με αφορμή την παράδοση του αυτοκινητόδρομου στην κυκλοφορία, ο πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ολοκλήρωση και παράδοση του οδικού έργου Ι/57 στην Τσεχία. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο υποδομής για τη χώρα το οποίο πέρα από την αναβάθμιση των οδικών αρτηριών της Τσεχίας έρχεται να συμβάλλει καθοριστικά και στη μείωση των ρύπων στην πόλη του Krnov. Ο αυτοκινητόδρομος αποτελεί άλλο ένα έργο υψηλής αρτιότητας που πιστοποιεί, τη βαθιά εμπειρία της εταιρείας στον κλάδο, τη μοναδική τεχνογνωσία των ανθρώπων της αλλά και τη δυναμική της ΑΚΤΩΡ η οποία ανακτά όλες τις προϋποθέσεις ώστε να διαδραματίσει ξανά, πρωταγωνιστικό ρόλο στις κρίσιμες υποδομές τόσο σε εθνικό και όσο και σε διεθνές επίπεδο».

The post Η ΑΚΤΩΡ έβαλε την… υπογραφή της στην Τσεχία appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Wall: Ανέβασε ταχύτητα για δεύτερη σερί ημέρα – Άνοδος 1% για Nasdaq και S&P 500

Next Article

Χωρίς γραφειοκρατία η απόδοση ΑΦΜ και η έναρξη-μεταβολή επιχείρησης

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Χωρίς γραφειοκρατία η απόδοση ΑΦΜ και η έναρξη-μεταβολή επιχείρησηςekomninou Wed,…