ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Alpha Αστικά Ακίνητα: Η Αγγελική Δ. Σαμαρά νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

Share:

Η εταιρεία με την επωνυμία «ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ» ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε κατά την 06.09.2021 και, σε συνέχεια σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων, εξέλεξε στην θέση του παραιτηθέντος μέλους κ. Ευαγγέλου –Σαράντη Λώλου, την κα. Αγγελική Δ. Σαμαρά ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος αυτού.

Παράλληλα, επέλεξε αυτήν ως δεύτερο ανεξάρτητο μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, που είναι όργανο του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ως μέλος στην Επιτροπή Αποδοχών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων.

Επίσης ανακοινώνει την παραίτηση από μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας του κ. Νικόλαου Ρ. Χρυσανθόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά το καταστατικό της εταιρείας και τον νόμο αποφασίζει την μη εκλογή νέου μέλους Δ.Σ. σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος και συνεχίζει τις δραστηριότητες του με τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υπό επταμελή σύνθεση.

Κατόπιν των ανωτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε την ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα για το υπόλοιπο της θητείας του ήτοι έως 25/08/2023

Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

ΕΟΔΥ: Τα σημεία με δωρεάν τεστ για κορονοϊό σήμερα Τρίτη 7/9

Next Article

Δένδιας στη Λίβυα ΥΠΕΞ – Άκυρο, ανυπόστατο και παράνομο το «τουρκο-λιβυκό» μνημόνιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Με αυτόν τον τρόπο εκτιμάται ότι διασφαλίζεται πως ακόμα και…