ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Αναχρηματοδότηση του ομολογιακού δανείου για το κτίριο «THE BUTTERFLY»

Share:

Στην ολική αναχρηματοδότηση του ομολογιακού δανείου από τη Eurobank, το οποίο είχε συναφθεί τον Ιούλιο του 2020, προέβη η Noval Property ΑΕΕΑΠ. 

Το αρχικό δάνειο σχετιζόταν με την αποπεράτωση του «πράσινου» κτιρίου γραφείων, το οποίο φέρει την ονομασία «THE BUTTERFLY». 

Η ανακοίνωση της εισηγμένης

Η ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (εφεξής «Η Εταιρεία») ανακοινώνει ότι την 31η Ιανουαρίου 2022 προέβη στην ολοσχερή αναχρηματοδότηση του από 23.07.2020 μακροπρόθεσμου Ομολογιακού Δανείου μεταξύ της Εταιρείας και της «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» μέσω των εσόδων του Πράσινου Ομολογιακού Δανείου που εξέδωσε η Εταιρεία στις 6 Δεκεμβρίου 2021 και το οποίο διαπραγματεύεται στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το «Πράσινο Ομόλογο»).

Το εν λόγω δάνειο σχετίζεται με την αποπεράτωση κτιρίου γραφείων στο Χαλάνδρι, «THE BUTTERFLY» με πιστοποίηση LEED v4 for Core & Shell – Gold. Το ποσό της αναχρηματοδότησης ανήλθε σε 5,33 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει κεφάλαιο και αναλογούντες τόκους εκτοκιστικής περιόδου λήξης 31.01.2022, κατά τα προβλεπόμενα στο Παράρτημα υπ’ αριθμ. 5 στο άρθρο 2.1 (i) του Προγράμματος του Πράσινου Ομολόγου, το οποίο εμπεριέχεται στο από 24.11.2021 Ενημερωτικό Δελτίο.

Η Εταιρεία θα ενημερώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με τη χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων έως και την οριστική διάθεση αυτών. Επιπλέον και ειδικότερα, η Εταιρεία δεσμεύεται ότι για τυχόν τροποποιήσεις της χρήσης των αντληθέντων κεφαλαίων, καθώς και για κάθε επιπρόσθετη σχετική πληροφορία, θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, τους ομολογιούχους, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας της Κεφαλαιαγοράς. 

The post Αναχρηματοδότηση του ομολογιακού δανείου για το κτίριο «THE BUTTERFLY» appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Αναχρηματοδότηση ΟΔ από κεφάλαια του GREEN Bond

Next Article

Τηλεργασία: Ήρθε για να μείνει;

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Τη θετική στάση των εργαζομένων και την καθιέρωση της εφαρμογής…