ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Ανανέωσε τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ η Τράπεζα Πειραιώς

Share:

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω της οποίας παρέχονται oλοκληρωμένα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες προς το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικό και πολιτικό (εν ενεργεία και μη) και τα μέλη των οικογενειών τους, όπως και τους Εθνοφύλακες.

Η νέα συμφωνία με το ΥΠΕΘΑ επεκτείνει για άλλα δύο χρόνια την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία και προβλέπει την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει, με βάση τη συνεργασία με το ΥΠΕΘΑ, προνομιακούς όρους σε :

• Λογαριασμούς Μισθοδοσίας/ Σύνταξης
• Προθεσμιακές Καταθέσεις και Αμοιβαία Κεφάλαια
• Όλη την γκάμα των χορηγητικών προϊόντων και την νέα Πιστωτική Κάρτα MasterCard των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα της, για ενημέρωση αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Με την ανανέωση της συνεργασίας με το ΥΠΕΘΑ, η Τράπεζα Πειραιώς επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να βρίσκεται κοντά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

The post Ανανέωσε τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ η Τράπεζα Πειραιώς appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Βαριά ονόματα της Wall Street προειδοποιούν: Υπερτιμημένες οι μετοχές

Next Article

“Καμπανάκι” από ΠΟΥ: Έρχεται παγκοσμίων διαστάσεων κρίση …ψυχικής υγείας

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
“Η απομόνωση, ο φόβος, η αβεβαιότητα, η οικονομική αναστάτωση λόγω…