ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας

Share:

Αναρτήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τα τέλη κυκλοφορίας για το 2022, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Η διαδικασία για να δει κάποιος πόσο θα πληρώσει για τα τέλη κυκλοφορίας 2022, αλλά και να πάρει τον κωδικό πληρωμής για την ηλεκτρονική συναλλαγή με την τράπεζα είναι πολύ απλός.

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet

Στη συνέχεια θα πατήσουν «Είσοδος στην εφαρμογή»

Στη σελίδα που θα ανοίξει στην οθόνη του υπολογιστή τους εμφανίζεται στο ένα πεδίο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και στο δεύτερο πεδίο ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματός του, που θα πρέπει ο ίδιος να συμπληρώσει.

Στη συνέχεια κλικάροντας στο πεδίο «Εκτύπωση», πραγματοποιείται λήψη ενός PDF με όλα τα στοιχεία του οχήματος, του ιδιοκτήτη, καθώς και το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει για τα τέλη κυκλοφορίας 2022 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης αφού πληρώσει θα πρέπει να έχει μαζί του στο όχημα τόσο το έντυπο πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, όσο και την απόδειξη.

Πληρωμή έως 31 Δεκεμβρίου, αλλιώς το πρόστιμο για τους παραβάτες είναι διπλό

Η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα είναι η 31η Δεκεμβρίου 2021 (δίχως να υπολογίζονται τυχόν παρατάσεις). Υπενθυμίζεται πως όσοι δεν καταβάλλουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα κληθούν να πληρώσουν τα διπλά.

Για τους κατόχους πιστωτικών καρτών υπάρχει η δυνατότητα να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

The post Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας appeared first on Banks.com.gr.Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Τουλάχιστον 4 νεκροί από πλημμύρες στον δυτικό Καναδά

Next Article

ΑΥΣΤΡΙΑ: Ογκώδης διαδήλωση με επικεφαλής ακροδεξιούς κατά εμβολίου και lockdown

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της Βιέννης- ανάμεσα τους…