ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Οικονομικά Άρθρα και Ειδήσεις με άποψη

ANTENNA: Στο τιμόνι του ομίλου ο πρώην CEO του RTL, Bert Habets

Share:

Σύμφωνασ με ανακοίνωση του Ομίλου:

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, o κορυφαίος πολυεθνικός οργανισμός media, ανακοινώνει ότι ο Bert Habets αναλαμβάνει τη θέση του CEO.

Η σημαντική διαδρομή και τεχνογνωσία του Bert Habets στη διεθνή αγορά των media και των ψηφιακών Μέσων, εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου ANTENNA, ο οποίος απευθύνεται πλέον σε μία παγκόσμια αγορά που ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια τηλεθεατών.

Ο Bert Habets θα έχει υπό την εποπτεία του όλα τα media assets (Τηλεόραση, Pay TV, ΟΤΤ, Παραγωγές, Ραδιόφωνο, Ψηφιακά Μέσα, Μουσική, Εκδόσεις και Εκπαίδευση) του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ παγκοσμίως.

Ο Bert Habets, πρώην CEO του RTL Group, έχει βαθιά γνώση και μακρά εμπειρία σε ηγετικές θέσεις διεθνών οργανισμών media. Ταυτόχρονα, συνδυάζει τη στρατηγική, με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και την αποτελεσματική υλοποίηση» 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε: «Καλωσορίζω τον Bert στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ. Η πορεία του και η στρατηγική του σκέψη, θα ενισχύσουν την ήδη επιτυχημένη τροχιά ανάπτυξης του Ομίλου μας παγκοσμίως».

Ο Bert Habets, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον μέλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η μακρά ιστορία του Ομίλου σε συνδυασμό με το όραμα για συνεχή πρόοδο και πρωτοπορία στην αγορά των media, είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα. Σε αυτή τη συναρπαστική συγκυρία, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Θοδωρή Κυριακού και τους συναδέλφους μου στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, και μαζί να χαράξουμε καινούριους δρόμους ανάπτυξης».Διαβάστε όλο το Άρθρο…

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Previous Article

Κατηφορίζει το καζίνο στο Μαρούσι

Next Article

Άνοδος στην Αγορά Παραγώγων στην πρώτη συνεδρίαση του Νοεμβρίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν:

Προτεινόμενα:
Στα 3.540 συμβόλαια του FTSE25 οι ανοιχτές θέσεις (από 3.518…